Programfejlesztés

Cégünk programfejlesztési tevékenysége PLC alapú vezérlések, számítógépes üzem-felügyeleti, adatgyűjtő és megjelenítő rendszerek (SCADA), valamint ember-gép kapcsolatot segítő készülékek (pld. operátor panelek) vezérlő szoftvereinek és applikációinak elkészítésére terjed ki.

A vezérlőprogramok működési és strukturális koncepciójának kialakítása illetve az algoritmusok megtervezése során szakembereink az ipari folyamatirányítás területén szerzett évtizedes tapasztalatra támaszkodnak. Szoftvereink elkészítésekor lehetőség és igény szerint törekszünk a moduláris felépítés kialakítására a későbbi bővíthetőség érdekében.

A programozási munkákat a legkorszerűbb fejlesztőrendszerek segítségével végezzük (pld. Siemens Step7 Professional, S7 MicroWin, Teleservice, ProTool/Pro, WinCC, Citect, C++ Builder stb.).

Az elkészült programokat gondos és részletes előzetes és helyszíni tesztelésnek vetjük alá.

A beüzemelés után a végleges szoftvereket megjegyzésekkel ellátott, teljes formában is megrendelőink rendelkezésére bocsátjuk, ezzel nagy mértékben megkönnyítve a rendszerben való hibakeresést.